Betaalmethode

Betaalmethoden

Veilig & makkelijk betalen

Je kunt jouw bestelling op meerdere manieren betalen. Betalen bij Sooth is altijd veilig in een beveiligde HTTPS omgeving met de volgende betaalmethoden:
iDeal, Creditcard en Klarna Achteraf Betalen.

iDEAL

Met iDEAL kunt je direct, bij het plaatsen van jouw bestelling, de betaling voltooien bij je eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Je creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express.

Klarna Achteraf

Indien je kiest voor Klarna Achteraf betalen, ga je een overeenkomst aan met het bedrijf Klarna en wordt de betaling volledig uit handen van ons genomen. Zij sturen de betaalverzoeken en eventuele herinneringen. Let op, aan een herinnering zijn kosten verbonden. Betalen achteraf is eenvoudig en zonder risico, maar vergeet je betaling niet.