Over ons

De vrouwen achter Sooth Achter Sooth staat een team van drie vrouwen. We hebben alle drie familie en vrienden zien vechten tegen kanker. We hebben gezien hoe chemo de huid beïnvloed en daarmee de kwaliteit van hun leven. Dat is wat ons drijft. We willen mensen helpen die baat hebben bij Sooth. Dus hebben we de expert op gebied van natuurlijke verzorging aan het werk gezet. Priscilla R. maakt alle producten en is zeer kritisch. Alleen natuurlijke en vegan ingrediënten komen door de keuring. Dit heeft gezorgd voor de zachtste crème voor de droge huid. Veilig en betrouwbaar. Sooth verlicht het trekkende gevoel, helpt de rode en gevoelige huid en maakt deze weer soepel.

Het team van Sooth

Hoe het begon

Het begon allemaal met Sandra’s moeder, Netty. De chemo brak haar en haar huid. Haar huid deed zelfs zo veel pijn dat ze moeite had met slapen. Priscilla Rolvers maakte een comfortboter, gemaakt uit liefde voor Netty. Elke keer dat Netty het opsmeerde, genoot ze van het rustgevende effect. We willen dit met mensen delen die het net zo hard nodig hebben.

Ook voor het ontwerp van onze verpakkingen hebben we ons laten inspireren door Netty. Netty was een kunstenaar die glas-in-lood schilderijen maakte en één van haar favoriete bloemen was de klaproos. Daarom gebruiken we de klaproos op al ons communicatiemateriaal. Netty, onze bron en inspiratie. 

Priscilla Rolvers

Priscilla Rolvers

Cosmetic Scientist

Priscilla Rolvers is cosmetisch wetenschapper en formuleert sinds 2011. Naast Zanta Cosmetics is ze directeur en oprichter van Enjoy Divine Nature. Ze is een professional en kan uren praten over natuurlijke plantaardige oliën, botanische extracten en emulsies. Priscilla luistert naar oude rockmuziek, droomt van een huis in de Schotse Hooglanden en luistert naar slechte romans.

Sandra de Bruijn

Sandra de Bruijn

Ontwerper

Sandra de Bruijn is naast medeoprichter van Zanta Cosmetics, tevens eigenaar van Oya Creatief. Ze ontwerpt alles, van logo tot complete verpakkingslijn en webshops. Met een specialiteit in direct marketing weet Sandra wat mensen blij maakt en vertaalt dat naar een ontwerp. Sandra is gek op bordercollies en houdt van werken met honden. Op een dag gaat ze in Zweden wonen.

 

Priscilla Jagroep

Priscilla Jagroep

Marketeer

Priscilla Jagroep is mede-oprichter van Zanta Cosmetics en heeft jarenlange ervaring in marketing. Ze schrijft artikelen over gezondheid en huidverzorging, met als specialiteit cosmetica en schoonheid. Zij is de vrouw achter de sociale media en is betrokken bij elk contentstuk voor Sooth. Priscilla danst graag op alle soorten muziek, vooral op André Rieu, haar ‘guilty pleasure’.