Over ons

Achter Sooth staat een team van drie vrouwen. Dol op alles wat natuurlijk is en ondernemen.

We hebben van dichtbij meegemaakt hoeveel invloed huidproblemen hebben op het dagelijks functioneren. Mensen helpen, via Sooth, dat is wat ons drijft. 


We hebben de expert op gebied van natuurlijke verzorging aan het werk gezet. Priscilla R. maakt alle producten en is zeer kritisch. Alleen natuurlijke en vegan ingrediënten komen door de keuring.

Dit heeft gezorgd voor de zachtste crème die helpt de huidflora te versterken, ideaal voor de gevoelige en droge huid. Veilig en betrouwbaar. Sooth maakt de huid weer zacht, soepel en geeft een buffer mee.

Hoe het begon

Het eerste zaadje voor Sooth is eigenlijk geplant toen de moeder van Sandra, Netty, ongeneselijk ziek werd. Ze begon vol goede moed aan chemotherapie maar het brak haar en haar huid. Zelf slapen was door de pijn en jeuk moeilijk. Uit liefde voor Netty maakte Priscilla R. (cosmetic scientist Sooth) een comfortboter. Sandra, kan zich goed kan herinneren hoe haar moeder een diepe zucht van verlichting slaakte toen ze het opsmeerde. Dit gevoel willen we verder delen. Daarom zijn we met zijn drieën Sooth begonnen.

De nalatenschap van Netty gaat ook door in de verpakking van Sooth. Haar liefde voor zowel glas in lood als de klaproos is in het ontwerp verwerkt.

 

Priscilla Rolvers

Priscilla Rolvers

Cosmetic Scientist

Priscilla Rolvers is cosmetisch wetenschapper en formuleert sinds 2011. Naast Zanta Cosmetics is ze directeur en oprichter van Enjoy Divine Nature. Ze is een professional en kan uren praten over natuurlijke plantaardige oliën, botanische extracten en emulsies. Priscilla luistert naar oude rockmuziek, droomt van een huis in de Schotse Hooglanden en luistert naar slechte romans.

Sandra de Bruijn

Sandra de Bruijn

Ontwerper

Sandra de Bruijn is naast medeoprichter van Zanta Cosmetics, tevens eigenaar van Oya Creatief. Ze ontwerpt alles, van logo tot complete verpakkingslijn en webshops. Met een specialiteit in direct marketing weet Sandra wat mensen blij maakt en vertaalt dat naar een ontwerp. Sandra is gek op bordercollies en houdt van werken met honden. Op een dag gaat ze in Zweden wonen.

 

Priscilla Jagroep

Priscilla Jagroep

Marketeer

Priscilla Jagroep is mede-oprichter van Zanta Cosmetics en heeft jarenlange ervaring in marketing. Ze schrijft artikelen over gezondheid en huidverzorging, met als specialiteit cosmetica en schoonheid. Zij is de vrouw achter de sociale media en is betrokken bij elk contentstuk voor Sooth. Priscilla danst graag op alle soorten muziek, vooral op André Rieu, haar ‘guilty pleasure’.