★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★

Reviews

Om nog veel meer mensen te bereiken is het achterlaten van jouw ervaring met Sooth via een review erg fijn, zodat je jouw unieke ervaring deelt met anderen.

------

Mijn collega-muziek vriendin Ingrid Simons (zangeres) heeft mij een pakket cadeau gedaan met jullie heerlijke product. Ik heb dit jaar de chemo achter de rug en ben weer beter en herstellende.

Ik wilde jullie even mijn complimenten geven voor jullie heerlijke product Sooth Care. Het was mooi verpakt, ziet er mooi uit en smeert heerlijk weg. Ik ga het ook een vriendin van mij cadeau doen.

Succes dames!!

Desiree Manders

------

Sinds 5 maanden chemo, verdraag geen enkele crème op mijn gezicht. Ook speciale crèmes die ik voor chemo-huid gekocht heb, geven me een vuurrode, branderige huid. Sooth crème eerst geprobeerd met sample, werd meteen goed verdragen op mijn gezicht. Vanaf dag 1 zonder problemen gebruikt, nu blij met mijn nieuwe bestelling. Deze crème helpt me door deze moeilijke periode, zeker een aanrader.

Heidi VD

------

Ik heb jullie gezichtcrème. Geweldig, ik heb geen droge huid meer. Ben er blij mee, dankjewel laughing

@Pratenoverkanker

------

Na jarenlange bezoeken aan artsen en ontelbaar veel zalven, oliëen, lotions én antibiotica gekregen te hebben ivm ontstekingen als gevolg van allergiëen en stress. En daarnaast als gevolg van mijn bindweefselziekte een extreem droge huid een onhoudbare jeuk waar je gillend gek van wordt. Sinds kort gebruik ik de sooth voor mijn huid, ook in mijn gezicht. En het werkt! En niet geheel onbelangrijk; ik ben er niet allergisch voor! Zo blij mee! Dank je!
Tjitske Croese

------

fijne creme, fijn team, zeer zorgvuldig en heel toegankelijk in contact en dat vind ik ook belangrijk naast het product. Ik had 10 sterren willen geven als dat mogelijk was :-)!

Marijke de Bruijn

------

Ja echt geweldig spul. ik heb erg last van droge huid en eczeem. ik kan het rechtstreeks op de eczeem smeren en dat gaat goed. de droge plekken worden minder. ben super tevreden!

Birgit Schipper

------

Ik ben deze crème gaan gebruiken uit nieuwsgierigheid en omdat ik een van de meiden achter dit product goed ken.
Eigenlijk meteen de eerste keer merk je dat de crème niet vet is en echt heel goed intrekt. Daarna merkte ik dat mijn huid niet plakt maar gewoon fijn aanvoelt en zacht is. Iedereen heeft wel een plekje op zijn huid die misschien wat ruwer/schraler aanvoelt. Ik heb dat op de binnenkant van mijn knieën. Nu ben ik een aantal dagen bewust daar extra aan het smeren en ik merk nu al verschil!!

Dus mensen probeer deze crème gewoon eens!! Succes meiden!!

Cindy van Groenewegen
------

 

Hoi, Sooth ben ik gaan gebruiken uit nieuwsgierigheid. Ik heb geen chemo daar had ik het niet voor nodig. Voor mij was het een experiment om het te gebruiken voor after care van een pas gezette tattoage. Na de eerste week van zetten is de huid niet meer zo open en gaat vervellen. Van andere producten krijg ik vaak pukkels en de jeuk gaat ook niet weg. Sooth geeft een fijn verzorgend gevoel en de jeuk is ook weg. Ik smeerde het 3x per dag op de genezende huid en ben er erg tevreden mee. Het is niet super vet zoals de meeste tattoo-aftercare producten en ik kreeg er geen pukkels van. Hoe het in de eerste week na zetten werkt weet ik niet. In die week smeer ik er liever zo min mogelijk, op vandaar.

Rody van Aalst
------

 

Mijn man is er ook heel blij mee. Na het zwemmen deze keer nauwelijks plekken. Het smeert makkelijk, ruikt prima (nauwelijks geur), en de huid voelt zacht en soepel. Mijn man is fan!

Jolanda de Bruijker-Roelfsema
------

Dat was ik ook naar jullie creme. Mijn dochter is heel ziek en heeft ook nog een heel eczemerige huid waardoor ze toch vaak moet smeren met cortisolcremes, heel akelig – een sample van de creme besteld: ge-wel-dig. Echt waanzinnig fijne creme, doe ik ‘m op, dan voelt haar huid direct gezond aan. Fantastisch, heb meteen andere mensen getipt.

Christien - Woorden van Jansen