Klachten

Klachten

We verwachten van niet, maar het kan zomaar zijn dat u toch een klacht heeft over onze producten. Daarmee helpen we u graag om tot een gezamenlijk gewenste oplossing te komen. U kunt mailen naar info@sooth-care.com

We bekijken uw klacht, welke via email met bijgevoegde foto’s ons toegestuurd moet worden en zullen dan naar ieders tevredenheid een oplossing zoeken. We nemen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst in behandeling en u ontvangt dan spoedig van ons een antwoord.

Mocht u toch dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen. (https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/)

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr.) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.