Verzendkosten & Levertijd

Verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je voor 13.00 uur bestelt en betaalt, dan wordt je pakket nog op dezelfde werkdag verzonden. Is het na 13.00 uur of is het weekend? Dan wordt je pakket de eerstvolgende werkdag verzonden.

Wanneer je bestelling hier vertrekt, ontvang je een email met een Track&Trace waarmee je je pakket kan volgen.

Wat zijn verzendkosten?

Alle kosten voor verzending van je bestelling worden getoond vóór je je bestelling bevestigd.

Een standaard pakket binnen Nederland verzenden kost € 5,95
Voor internationale verzendingen gelden aangepaste tarieven die je getoond krijgt, voor je je bestelling bevestigd.

Wanneer je bestelling (totaal van de producten) 35 euro of meer bedraagt, betaal je geen verzendkosten!

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Binnen Nederland is je bestelling meestal binnen 1 werkdag bij je in huis. Heb je een afleveradres buiten Nederland of België? Dan is je artikel langer onderweg. Hou je track&Trace in de gaten.

Niet alles ontvangen?

We kunnen niet altijd alle artikelen van één bestelling op hetzelfde moment verzenden. In je account zie je of we alles tegelijkertijd verzonden hebben. Als we wel alles hebben verzonden, kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice.

Bezorging

Onze bezorgpartner bezorgt de bestellingen op het door jouw opgegeven afleveradres. Met uitzondering van postbussen. Bent je onverhoopt niet thuis om een pakketje in ontvangst te nemen? Na een mislukte bezorgpoging krijgt je van onze bezorgpartner een bericht via hun track & trace systeem in je e-mail. Je pakket zal bij een afhaalpunt worden afgeleverd. Let op: het pakket ligt er maximaal 7 dagen, daarna wordt het retour gezonden naar ons.

Wat gebeurd er als je het pakket niet hebt opgehaald bij een afhaalpunt?

Als je de bestelling bij een PostNL of DHL afhaalpunt laat bezorgen, kun je het pakket binnen een week ophalen. Daarna gaat het pakket automatisch retour. Dit zie je in de status van de track & trace. Wanneer wij het pakket retour hebben gekregen, crediteren wij de producten en wordt er €10 administratiekosten in rekening gebracht. 

Let op: wij ontvangen geen bericht van PostNL of DHL wanneer je pakket retour gaat, dus hou je track & trace in de gaten. Als je vragen hebt over je retourzending, neem dan contact met ons op.

Kan ik de bestelling die ik al geplaatst heb nog wijzigen?

Nee, om je gegevens te beschermen kan een bestelling niet meer aangepast worden. Als je bestelling nog niet verzonden is, kun je die wel annuleren.

Wat kan ik doen als ik een artikel per ongeluk meerdere keren heb besteld?

Als je bestelling nog niet verzonden is, kun je annuleren en daarna het juiste bestellen. Als je bestelling verzonden is, kun je retourneren of eventueel weigeren aan de deur.

Hoe snel word ik terugbetaald als mijn bestelling mislukt?

Dat je bestelling mislukt is, kan meerdere oorzaken hebben. Hoe snel het geld op je rekening staat, hangt af van de reden van je mislukte bestelling en van je betaalmethode:

technische storing:

iDEAL of achteraf: binnen 3 werkdagen

Creditcard: binnen 5 werkdagen

Wat moet ik doen als ik mijn pakket niet heb ontvangen?

Controleer het volgende:

1. De Track & Trace code van het pakket
Je vindt deze in je verzendbevestiging. Controleer via deze link of de tijdvakindicatie van de bezorging is verschoven.

2. Het bezorgadres
Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Controleer ook je postcode.

3. De brievenbus
Heb je een niet thuis-bericht ontvangen? Dan is het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger levert het pakket bij een afhaalpunt af.

Klopt dit allemaal, maar heb je toch geen pakket ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Hoe meld ik online mijn retour aan?

Dit doe je gemakkelijk en snel via het online retourformulier die je ontvangt als je een mail stuurt naar info@sooth-care.com.

Beschadigde producten
Hoewel we ons best doen om je product veilig bij je thuis te krijgen, kan het soms gebeuren dat er schade ontstaat tijdens de verzending. Mocht dit gebeurd zijn bij een product uit jouw bestelling, laat dit dan zo snel mogelijk weten via info@zantacosmetics.nl. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Nazendingen
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een bepaald product niet meer op voorraad is. Je ontvangt dan een email met de verwachte leveringstermijn.