Sooth staat voor 100% natuurlijke vegan huidverzorging

Sooth staat voor 100% natuurlijke vegan huidverzorging

Tegenwoordig lezen we meer dan ooit de bijsluiters van producten, om te kunnen achterhalen wat er in de producten zitten die we gebruiken en waar het vandaan komt. In de meeste huidverzorgingsproducten worden dierlijke ingrediënten en synthetische stoffen gebruikt. Ingrediënten zoals bijenwaslanoline en collageen worden veel gebruikt. Dierlijke ingrediënten en synthetische stoffen kunnen de huid (verder) uitdrogen, het hormoonbalans verstoren en irriteren. Daarnaast bevatten deze verzorgingsproducten ook vaak chemicaliën. Voor de droge en gevoelige huid is natuurlijke vegan huidverzorging ideaal.

We worden ons steeds bewuster van de impact die onze keuzes hebben op de aarde. Het is voor ons erg belangrijk dat de Sooth huidverzorgingsproducten goed zijn voor de huid én het milieu. Onze ingrediënten zijn dan ook met zorg voor mens, milieu en dier uitgezocht. Om deze rede is Sooth een 100% natuurlijke vegan huidverzorging. Ook voor de ‘niet-vegans’ onder ons is dit interessant, omdat een vegan huidverzorgingsproducten veel voordelen heeft.

Wat houdt natuurlijke en vegan huidverzorging in?

Kort gezegd betekend vegan huidverzorging dat het geen dierlijke producten bevat en dat geen van de ingrediënten op dieren zijn getest. Bij vegan huidverzorging, wordt er vaak voor natuurlijke ingrediënten gekozen in plaats van dierlijke. Dankzij de natuurlijk ingrediënten zitten er vaak meer vitamines en mineralen in het product die goed zijn voor je huid.

Heb jij vaak last van allergische reacties op je huid? Met natuurlijke vegan huidverzorging is deze kans kleiner en heb je vaak minder snel last van huidproblemen. Test voor de zekerheid een nieuw product wel eerst uit voordat je het op je gezicht smeert. Dit kun je doen door deze op je pols en aan de binnenkant van je elleboog te smeren.

Waarom is er voor Sooth gekozen voor vegan en natuurlijk?

Sooth kiest voor eerlijke en natuurlijke ingrediënten, die allen de functie van je huid versterken en ondersteunen. Omdat we alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken, ben jij verzekerd van huidverzorging vol met vitamines, natuurlijke vetten en mineralen. Alles voor een gezondere huid. Sooth is het antwoord voor iedereen die op zoek is naar een veilige, betrouwbare en milde huidverzorging.

Daarnaast is de Sooth Face & Body Crème, dermatologisch getest. De certificering geeft aan dat er geen allergenen te vinden zijn in onze producten en geschikt is voor de gevoelige en droge huid.

 

Sooth Iris Flower Gezichtscrème

Het is een 100% natuurlijke en vegan crème voor hoofd en gezicht. Zacht en verzorgend, met een uniek allergeenvrije parfum. Helpt de huidflora te herstellen en te stralen. 

Shop Iris Flower

Dierproefvrij

Zoals je wellicht weet zijn er veel verzorgingsproducten die getest worden op dieren. Gelukkig kunnen, door alle nieuwe technologieën, dierproeven worden vervangen. En is het dus mogelijk om te werken met ingrediënten die dierproefvrij zijn. Door te kiezen voor vegan verzorgingsproducten vermijd je producten die op dieren zijn getest. Vegan verzorgingsproducten zijn namelijk niet getest op dieren en daarom 100% cruelty free.

Vegan verpakking

Veel kunststoffen, zoals plastic, bevatten dierenvet. Kunststoffabrikanten gebruiken dit vet van dierlijke oorsprong om de materiaaleigenschappen te verbeteren. De huidverzorging van Sooth wordt verpakt in een gerecycelde luchtvrije pompfles. Onze unieke fles en het verpakkingsmateriaal is eco-friendly en vegan. Alle kleine beetjes doen er volgens ons namelijk toe.

Sooth heeft het Vegan Friendly Label ontvangen

Het Vegan Friendly Label is gemaakt is om ondernemers en consumenten makkelijker met elkaar te verbinden. We zijn dan ook super blij dat Sooth,100% natuurlijke vegan huidverzorging, het Vegan Friendly label hebben ontvangen. Het Vegan Friendly Label komt voort uit een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). Het label is gericht op ondernemers met een vegan product aanbod en consumenten die gebruik willen maken van veganistische producten.

Voordelen natuurlijke vegan huidverzorging op een rijtje

Natuurlijke vegan huidverzorging heeft veel voordelen, ook voor de niet-vegans. Sooth maakt gebruik van vegan en natuurlijk ingrediënten omdat ze de volgende voordelen hebben:

  • De ingrediënten zijn niet op dieren getest.
  • Dierlijke ingrediënten lokken snel allergische reactie uit en kunnen je huid uitdrogen.
  • Natuurlijk ingrediënten zijn zachter en geschikt voor de droge, gevoelige en beschadigde huid.
  • Natuurlijk ingrediënten bevatten geen chemicaliën.
  • Natuurlijk ingrediënten zitten vol met vitamines en zijn rijk aan omega vetzuren.
  • Ideaal voor een gezondere en stralende huid.

 

Foto door Free-Photos via Pixabay

 

★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★

Sooth Huidverzorging

v Voor normale tot zeer droge huid

v 100% Natuurlijke ingrediënten

v Parfumvrij en vegan

v Met huideigen stoffen voor het beste resultaat

v Veilig voor mensen die chemo ondergaan

v Voor overdag en ’s avonds

Shop nu