Cadeautje tijdens chemo

Cadeautje tijdens chemo

Als je hoort dat bij een vriend, geliefde of collega kanker is vastgesteld, is het normaal dat je niet altijd weet wat je moet zeggen of doen. Soms schieten woorden tekort maar wil je toch iets geven. Een cadeautje tijdens chemo om te laten zien dat je  de uitdagingen begrijpt die iemand met kanker doormaakt tijdens chemotherapie. Om deze rede heeft Sooth een aantal cadeau pakketten samengesteld met hoge kwaliteitsproducten. Aan dit cadeau heeft iemand die chemo ondergaat echt iets.

Waarom Sooth als cadeau voor iemand met chemotherapie?

Je denkt misschien niet meteen aan huidproblemen bij chemo en degene die chemo ondergaat waarschijnlijk ook niet. Ze hebben al zoveel aan hun hoofd. Daarom is het zo’n fijn cadeau tijdens chemo, zowel voor mannen als vrouwen. Met het cadeaupakket in huis, zijn ze alvast voorbereid op eventuele beschadigingen aan de huid. Deze treden namelijk al vaak op na de eerste behandeling. Uit ervaring weten we dat de huid droog, ruw en overgevoelig wordt. Dit is vaak een heel onplezierig probleem. Sooth helpt de bijwerkingen tegen te gaan en geeft al verlichting na 5 minuten.

   

 

Anikka Burton kreeg vaak bloemen van vrienden en familie nadat ze vertelde dat ze was gediagnoseerd met borstkanker. Allemaal van familie en vrienden die haar wilden steunen. Anikka was blij met de steun maar vindt dit niet echt het meest geschikte cadeau: “De bloemen herinneren me aan hoe kwetsbaar het leven is. De bloemen zien verwelken tijdens de zware behandelingen, hielpen niet.¹ Een duurzaam cadeau tijdens chemo is eigenlijk meer passend.”

Sooth cadeau pakketten

Er zijn momenteel drie verschillende Sooth pakketten beschikbaar. Alle drie de verpakkingen bevatten een flesje Sooth, een 100% natuurlijk en veilig huidverzorgingsproduct. De producten van Sooth is echt iets waar iemand die chemo ondergaat iets aan heeft. Je kunt kiezen uit:

  • De Face & Body Crème 50ml (unisex)
  • De Face & Body Crème 200ml (unisex)
  • De Iris Flower Gezichtscrème (vrouwen)

Daarnaast bevatten alle pakketten een heerlijke vegan chocolade van Lovechock met Baobab en de Sooth Thinking of You kruidenthee.

Cadeautje tijdens chemo aan huis bezorgd

Alle Sooth cadeau pakketten kunnen aan huis bezorgd worden. We zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt ingepakt, zodat het voor diegene die het krijgt een echte ervaring is om het pakket te ontvangen. Met Sooth kun je letterlijk je hart geven aan iemand die kanker heeft en chemotherapie krijgt.

Shop Cadeaupakketten

 

* De beker met thee is ter illustratie en zit niet in het cadeaupakket

Bronnen:

  1. Metrotime, "Geef geen bloemen of chocolade aan kankerpatiënten" 30/01/2014
1 van 3

Sooth Huidverzorging

v Voor normale tot zeer droge huid

v 100% Natuurlijke ingrediënten

v Parfumvrij en vegan

v Met huideigen stoffen voor het beste resultaat

v Veilig voor mensen die chemo ondergaan

v Voor overdag en ’s avonds

Shop nu