Nieuw: kaartencollectie met bijzondere gedichten over verlies en liefde

Nieuw: kaartencollectie met bijzondere gedichten over verlies en liefde

Zoveel mensen om ons heen worden geraakt door kanker, genezing, verlies en rouw. Het kan heel belangrijk zijn om de gevoelens die hierbij loskomen onder woorden te brengen. Of het nu is om je emoties kwijt te kunnen, anderen een inzicht te bieden of als steun voor mensen in dezelfde situatie. Bij Sooth proberen we ook vaak de juiste woorden te vinden. Toen wij de poëzie lazen geschreven door Hetty ten Holt, wist ze ons te raken en ontroeren met haar woorden. Het voelde voor ons dan ook als een logische stap, om haar te vragen om met ons samen te werken.

Steun vinden in gedichten over verlies en liefde

Het begon eigenlijk al twee jaar geleden toen Sandra (mede-oprichtster), hielp bij de vormgeving van Hetty haar gedichtenbundel. De gedichten gaan over het proces van rouw na het overlijden van Hetty haar moeder. De gedichtenbundel is erg warm ontvangen en critici spreken erover met lof. Ook Sandra vond veel herkenning in de gedichten toen ze haar moeder aan kanker verloor: “ik heb in die tijd vaak gedacht aan de gedichten en hoe die de snaar raken van het proces van rouw. En ik kon haar gewoon niet 'vergeten' toen we met Sooth begonnen.”

Verzameling speciale gedichtkaarten

Voor de crowdfunding van Sooth, die liep van juni tot 15 oktober 2020, wilden we iets extra's kunnen geven aan de mensen die ons doel steunen. In samenwerking met Hetty ten Holt hebben we een aantal kaarten gemaakt. Op deze kaarten staan haar gedichten, het is een mix van ontroerende en herkenbare woorden die samenkomen in een gedicht.

Een voorbeeld van een van deze gedichten, geven we je graag hier. We konden ons er zo goed in herkennen. Dat er momenten zijn dat je boos bent, frustratie hebt, verdriet en je niks liever wilt dan het uitschreeuwen. En dan... lees het hieronder zelf!

Zonneschijn
wil ik vandaag in de
voorspelde storm en regen
een strandwandeling maken
lekker schreeuwen tegen de wind
schijnt de zon

De volledige gedichtenbundel van Hetty ten Holt genaamd ‘of weet je alles al’ is hier te vinden: www.hettyontdekt.nl/dichtbundel

 

★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★

Sooth Huidverzorging

v Voor normale tot zeer droge huid

v 100% Natuurlijke ingrediënten

v Parfumvrij en vegan

v Met huideigen stoffen voor het beste resultaat

v Veilig voor mensen die chemo ondergaan

v Voor overdag en ’s avonds

Shop nu