Huidverzorging met een allergeenvrije natuurlijk parfum

Huidverzorging met een allergeenvrije natuurlijk parfum

De producten van Sooth zijn ontwikkeld met een gevoelige en droge huid in ons achterhoofd. Nadat we de parfumvrije Sooth Face & Body Crème op de markt hadden gebracht, kregen we al snel de vraag naar een crème met een geurtje. Deze vraag klinkt zo simpel maar de meeste parfums zijn zeer reactie gevoelig en niet geschikt voor een droge en kwetsbare huid. Gelukkig wist onze expert op gebied van natuurlijke verzorging een oplossing te vinden: een zeldzaam en allergeenvrije natuurlijk parfum.

Parfum in verzorgingsproducten

In de meeste producten zit parfum verwerkt. Logisch, want we zijn nou eenmaal dol op een lekker geurend product. Helaas, is de meest voorkomende oorzaak van een allergische reactie of irritatie, bij een verzorgingsproduct, de parfums/geurstoffen die erin zitten. Deze allergische stoffen noemen we allergenen. Zowel bij een synthetisch als een standaard natuurlijk parfum kan er een reactie optreden. Door deze reactie kun je last krijgen van huiduitslag, jeuk, roodheid en een branderig gevoel. Je voelt en ziet dat je huid reageert. Het is niet aan te raden om verzorgingsproducten te gebruiken met allergeen parfum erin.

Wat is een allergeenvrije natuurlijk parfum?

Een allergeen is elke stof die een allergie kan veroorzaken. Volgens de huidige Europese regelgeving zijn er 26 allergenen geuren die moeten worden geëtiketteerd. Een allergeenvrije en natuurlijk parfum bevat geen van de 26 allergenen waar je huid reacties op geeft. Het is een zeer zeldzaam parfum en ideaal voor de mensen die Sooth willen gebruiken. Op deze manier wordt een zachte huidverzorging gecombineerd met een mild, allergeenvrije en natuurlijk parfum.

Sooth Iris Flower met allergeenvrije natuurlijk parfum

Sooth Iris Flower is een speciale gezichtscrème met een allergeenvrije en natuurlijk parfum. Het is een unieke verzorgingsproduct wat gebruik maakt van de kracht van baobab olie en prebiotica. De baobab hydrateert je huid terwijl de prebiotica je huid voedt. Samen helpen deze ingrediënten je droge huid te herstellen.

Iris Flower is speciaal ontwikkeld voor de droge en kwetsbare huid, met een speciaal allergenenvrij parfum. Geschikt voor je gezicht en hoofdhuid. Zowel overdag als ’s avonds te gebruiken als gezichtsverzorging.

Doe bij twijfel altijd de elleboogplooitest

Twijfel je of je allergisch bent voor een product van Sooth? Doe dan eerst altijd de ellenboogplooitest. Dan weet je zeker of je onze producten kun verdragen. Smeer de crème op je elleboog. Wanneer er binnen 24 uur geen reactie optreedt, kun je ons product gebruiken.

Voordelen allergeenvrije natuurlijk parfum

  • Is zacht voor je huid.
  • Geeft je een lagere kans op een allergische reactie.
  • Heeft een lekkere zachte en warm geur
  • Prikkelt je huid niet maar kalmeert en verlicht

★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★

Sooth Huidverzorging

v Voor normale tot zeer droge huid

v 100% Natuurlijke ingrediënten

v Parfumvrij en vegan

v Met huideigen stoffen voor het beste resultaat

v Veilig voor mensen die chemo ondergaan

v Voor overdag en ’s avonds

Shop nu