Kado voor iemand met chemo

Kado voor iemand met chemo

Wanneer je hoort dat een vriend(in), familielid of collega is gediagnostiseerd met kanker, is het heel logisch dat je niet altijd weet wat je moet zeggen of doen. Soms schieten woorden je tekort of val je stil.

Een geschenk laat zien dat je begrip hebt voor de moeilijkheden waar iemand doorheen gaat die kanker heeft en een chemobehandeling ondergaat. Zoek je een kado voor iemand met chemo, om ze een hart onder de riem te steken? De Sooth cadeau pakketten zijn een echte aanrader.

Nadat Anikka Burton te horen kreeg dat ze borstkanker had, werd ze overrompeld met bloemen van vrienden en familie die haar wilden steunen. Niet echt het meeste geschikte cadeau vond Anikka: "De bloemen herinnerde mij eraan hoe fragile het leven is. In die periode moest ik allerlei verschrikkelijke behandelingen ondergaan en als je dan moet kijken naar bloemen die aan het verwelken zijn, dat beurt je niet meteen op.¹

Waarom Sooth als kado voor iemand met chemo?

Chemo kan de huid beschadigen en geeft soms als na de eerste behandeling klachten. De huid kan dan extreem droog, ruw en overgevoelig worden.

Huidklachten hebben een grote impact, door de jeuk en pijn die ermee gepaard gaan.

Sooth helpt hiertegen en is speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid behandeld met chemo. Het smeren wordt al voor de eerste behandeling aangeraden.

De cadeaupakketten van Sooth

Momenteel zijn er drie verschillende cadeaupakketten van Sooth. Alle drie de pakketten bevatten een fles Sooth, 100% natuurlijke en veilige huidverzorging. Je kunt kiezen uit:

  • De Face & Body Crème 50ml
  • De Face & Body Crème 200ml
  • De Iris Flower Gezichtscrème.

Daarnaast bevatten alle pakketten de Sooth Thinking of You kruidenthee en een heerlijke vegan chocolade van Lovechock met Baobab.

 

Hart onder de riem chemo thuisbezorgd

In deze coronatijd is het niet altijd mogelijk om een kado voor iemand met chemo persoonlijk af te geven. De Sooth pakketten kunnen ook bezorgd worden bij diegene thuis die je een hart onder de riem wilt steken.

Wij zorgen dat alles mooi wordt ingepakt, zodat het een plezier is om het pakket te ontvangen en uit te pakken.

Persoonlijke boodschap

Als je een persoonlijke boodschap toe wilt voegen kan dat ook. Vul tijdens het bestellen bij “opmerkingen” datgene wat je wilt zeggen.

Wij zorgen ervoor dat het op een kaart komt te staan en toegevoegd wordt aan het pakket. Zodat de ontvanger weet dat het kado van jou/jullie vandaan komt en dat je ze steunt in deze moeilijke tijd.

Met Sooth kun je dus echt een hart onder de riem steken bij iemand die kanker heeft en chemo ondergaat.

Shop Cadeaupakketten

 * De beker met thee is ter illustratie en zit niet in het cadeaupakket

Video cadeau voor iemand met chemo

Bronnen:

  1. Metrotime, "Geef geen bloemen of chocolade aan kankerpatiënten" 30/01/2014
  2. Foto door Minervastudio via Pexels
1 van 3

Sooth Huidverzorging

v Voor normale tot zeer droge huid

v 100% Natuurlijke ingrediënten

v Parfumvrij en vegan

v Met huideigen stoffen voor het beste resultaat

v Veilig voor mensen die chemo ondergaan

v Voor overdag en ’s avonds

Shop nu