De kracht van de klaproos ter nagedachtenis en als inspiratie

De kracht van de klaproos ter nagedachtenis en als inspiratie

Voor het ontwerp van onze verpakkingen hebben we ons laten inspireren door Netty, de moeder van Sandra. Netty was een kunstenaar die glas-in-lood schilderijen maakte en één van haar favoriete bloemen was de klaproos. De kracht van deze bloem reflecteert de kracht van Netty en iedereen die tegen kanker strijdt. Daarom gebruiken we de klaproos op al ons communicatiemateriaal, ter inspiratie en nagedachtenis.

De klaproos ter nagedachtenis

We vechten zo hard voor Sooth omdat we met eigen ogen hebben gezien wat kanker kan doen en welke bijwerkingen de behandelingen hebben op je lijf. Toen Netty kanker kreeg begon ze vol goede moed aan chemotherapie maar het brak haar en haar huid. Haar huid was droog, trok en jeukte, een gevoel waaraan ze moeilijk kon ontsnappen. Het weerhield haar er zelfs van om goed te slapen. Priscilla R. maakte een huidverzorgingsproduct die hielp Netty haar huid te herstellen. Hier is het eerst zaadje voor Sooth eigenlijk geplant. Dit product hebben we doorontwikkeld tot de Sooth Face & Body Crème.

Netty en de klaproos

Omdat Netty onze bron is, hebben we ter nagedachtenis één van haar lievelingsbloemen gekozen voor op onze verpakkingen. Sandra: “als je de kracht van mijn moeder kende, snap je waarom de klaproos zo goed bij haar past. Ze heeft veel meegemaakt in haar leven maar ze was niet klein te krijgen. Ze wist altijd wel manieren om door te zetten en te groeien in haar leven. Ze was een sterke en liefdevolle vrouw. Net zoals de klaproos die overal groeit, ook op verstoorde grond. De tuin stond bij ons dan altijd vol met klaprozen. Ik ging zelf vroeger het zaad verzamelen uit de kopjes. De voortuin van de woning, waar mam de laatste 4 maanden van haar leven heeft gewoond, staat ook vol met klaprozen.”

De klaproos als inspiratie

De klaproos past dankzij haar kracht ook zo goed bij Sooth. Wij putten inspiratie uit de mensen die onze producten gebruiken. Hoe sterk ze zijn, terwijl kanker ze recht in de ogen aankijkt. Hoe ze toch elke keer weer verder gaan en wegen vinden om te vechten voor het leven. Ondanks al het verdriet, de pijn, vermoeidheid en een lichaam wat er anders uit ziet en zich anders gedraagt. Hoe ze erover praten en hoeveel ze met ons delen. Ze weten toch altijd weer een nieuwe manier te vinden om te groeien, met prachtige kleine en grote stappen tegelijk.

Ze zien het soms misschien zelf niet hoe bijzonder het is maar wij zien het wel. Wij zien jullie kracht en hopen dat we een stukje mogen helpen in jullie strijd. Vandaar de klaproos ter inspiratie en als een herinnering aan jullie kracht.

 

 

★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★

Sooth Huidverzorging

v Voor normale tot zeer droge huid

v 100% Natuurlijke ingrediënten

v Parfumvrij en vegan

v Met huideigen stoffen voor het beste resultaat

v Veilig voor mensen die chemo ondergaan

v Voor overdag en ’s avonds

Shop nu