Sooth in luchtvrije pompfles: veilig en schoon

Sooth in luchtvrije pompfles: veilig en schoon

Sooth is een Face & Body Crème waarover is nagedacht. Ten eerste over de ingrediënten, die allemaal volledig natuurlijk zijn. Ten tweede over de werking, de crème zorgt dat de barrièrefunctie van de huid weer gaat werken en is zacht voor de huid. Ten derde de veiligheid, de crème is uitvoerig getest. Ten slotte de verpakking. Wist je dat Sooth in een luchtvrije pompfles zit? Dit betekent dat het product volledig afgesloten is van de buitenlucht.

Er zitten in de Face & Body Crème belangrijke actieve ingrediënten, die zorgen dat de beschadigde huid door chemo gevoed wordt. Daarnaast beschermen ze ook tegen de invloeden van buitenaf. Je huid staat namelijk constant bloot aan deze invloeden. Zoals bijvoorbeeld de zon, temperatuurwisselingen, airco en luchtvervuiling.

Waarom we hebben gekozen voor een luchtvrije pompfles in plaats van een potje

De actieve ingrediënten van Sooth, zoals prebiotica en baobab olie kunnen niet goed tegen zuurstof en direct zonlicht. Dit geld eigenlijk voor de meeste actieve ingrediënten in cosmetica producten. Ze moeten beschermd worden. Hierdoor vallen potjes en doorzichtige flessen af. Je kunt het vergelijken met een appel, als je daarvan de schil weghaalt en licht en zuurstof komen erbij, worden ze bruin. Een luchtvrije pompfles is daarom het beste. Het biedt bescherming die goed is voor de kwaliteit en werking van de crème.

Een pompfles houdt de crème schoon. Dit is veiliger voor je huid

De Sooth Face & Body Crème wordt door de luchtvrije pompfles niet alleen beschermd tegen de werking van licht en zuurstof, het is ook nog hygiënischer. Het product is volledig afgesloten van de buitenlucht, er kunnen geen bacteriën inkomen. Doormiddel van het indrukken van de pomp komt de crème omhoog waardoor deze tussendoor niet in contact komt met de huid. Wat bij een potje, waar je vaak je vinger in steek, wel gebeurt. De Sooth Face & Body Crème blijft dus schoon en veilig te gebruiken op de kwetsbare huid.

De luchtvrije pompfles is dus een echte kampioen onder de flessen. Het zorgt dat de kwaliteit van jouw crème hoog blijft en schoon. Waardoor je langer kunt genieten van je crème.

Voordelen van de luchtvrije pompfles op een rij

De belangrijkste voordelen van een luchtvrije pompfles zijn:

  • Houdt de crème vrij van bacteriën.
  • Kan geen lucht of licht bij.
  • Makkelijk in gebruik en mee te nemen.
  • De ingrediënten blijven hun werk doen.
  • Schoon en veilig te gebruiken.

★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★

Sooth Huidverzorging

v Voor normale tot zeer droge huid

v 100% Natuurlijke ingrediënten

v Parfumvrij en vegan

v Met huideigen stoffen voor het beste resultaat

v Veilig voor mensen die chemo ondergaan

v Voor overdag en ’s avonds

Shop nu