Mijn ervaring met Sooth crème door Jessie

Mijn ervaring met Sooth crème door Jessie

Jessie Elizabeth is 26 jaar en heeft de diagnose borstkanker gekregen. Ze wordt hiervoor behandeld met chemotherapie. Om een kijkje in haar wereld te geven heeft ze besloten om te vloggen, haar vlogs kun je zien via youtube. Jessie heeft onze Face & Body crème uitgeprobeerd en deelt in haar vlogs haar ervaring met Sooth.

Huidklachten als bijwerking van de chemo

In haar allereerste vlog zie je hoe Jessie haar eerste chemo behandeling ondergaat en haar haren eraf laat halen. Wat er vooral uitspringt is haar open en vrolijke karakter. En hoe eerlijk ze haar verdriet laat zien als het tegen zit. In haar vijfde blog "mijn top 5 rare chemo trekjes" vertelt ze over de bijwerkingen die ze krijgt door de chemo. Zo ook bijwerkingen aan haar huid. Ze krijgt veel puistjes, een droge huid en rode bultjes

Twee keer per dag met Sooth smeren

Niet lang na het filmpje over haar huidproblemen zijn we in contact gekomen met Jessie. Het is duidelijk dat ze door de huidproblemen minder goed in haar vel zit. Zowel doordat ze haar huid er minder mooi uit vindt zien maar ook omdat haar huid erg droog en onrustig is.

We hebben haar de Sooth Face & Body Crème geadviseerd en toegestuurd. Ze heeft een vlog gemaakt over haar eerste indruk. Om haar ervaring met Sooth te kunnen delen, gaat ze een week lang Sooth gebruiken in de ochtend en de avond en het resultaat delen in een vlog.

Mijn ervaring met Sooth: dit werkt

Jessie heeft Sooth een week gebruikt. Al aan het begin van haar vervolg vlog is al duidelijk te zien dat haar huid rustiger is geworden en er een mooie gloed op haar gezicht zit. Jessie haar ervaring met Sooth: "ik kan zeggen dat het echt heel goed werkt." Jessie zet haar pet en bril af en laat haar huid in de vlog van dichtbij zijn en vervolgt: "Zoals je ziet heb ik minder last van de droge huid en die bultjes vergeleken met vorige week. En mijn huid is een stuk zachter ook. Ik raad Sooth zeker aan."

Bekijk hieronder Jessie haar vlog, waarin ze vertelt over haar ervaring met Sooth.

 

Zachte huid met Sooth

Sooth is speciaal gemaakt voor mensen die last hebben van huidproblemen en hierdoor het gevoel van een soepele en zachte huid missen. De huid weer prettig laten aanvoelen kan een lange zoektocht zijn. Sooth is er om je te helpen. Wij geloven dat natuurlijke huidverzorging hiervoor de oplossing is. De Face & Body Crème is zo zacht dat het gebruikt kan worden door mensen waarvan de huid is aangetast door chemo of medicijngebruik.

Meer ervaringen met Sooth

Wekelijks ontvangen we nieuwe reviews, van mensen die Sooth gebruiken. Zowel vrouwen als mannen delen hun ervaringen. Wil je die reviews ook graag lezen om een nog beter beeld te vormen over de werking van de crème? Kijk dan op onze review pagina!

★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★

Sooth Huidverzorging

v Voor normale tot zeer droge huid

v 100% Natuurlijke ingrediënten

v Parfumvrij en vegan

v Met huideigen stoffen voor het beste resultaat

v Veilig voor mensen die chemo ondergaan

v Voor overdag en ’s avonds

Shop nu