Sooth lanceringsdatum bekend

Sooth lanceringsdatum bekend

Het was even spannend. Want de levering van veel spullen die we nodig hebben om Sooth te maken, hebben door de corona crisis vertraging opgelopen. Gelukkig zijn alle ingrediënten in huis en staat alles klaar om te gaan produceren. Het wachten is nu op de levering van de pompjes van de fles. Dus kunnen we nu officieel de lanceringsdatum van Sooth bekend maken.

De flessen

Het enige onderdeel wat echt grote vertraging heeft opgelopen is onze unieke fles. De fabriek die onze flessen maakt heeft vertraging opgelopen in haar productie. Waardoor we deze later hebben gekregen en in lagere aantallen dan verwacht. Inmiddels ligt de eerste batch van flessen bij de drukker. Heel benieuwd naar het eindresultaat! Maar we wachten nu nog op de levering van de pompjes voor de flessen.

Lanceringsdatum

Het goede nieuws is dat we nog steeds in oktober kunnen lanceren. Priscilla R. staat al in de startblokken om gelijk te produceren in haar lab, als de flessen terug komen van de drukker en pompjes geleverd zijn. Dus we kunnen nu onze echte definitieve lanceringsdatum bekend maken!

*tromgeroffel*

31 Oktober 2020

Op deze dag gaan we alle pre-orders en orders via de crowdfunding verzamelen en verzenden. Met een verrassing erbij voor het lange wachten. Hou Facebook en Instagram in de gaten voor live filmpjes.

Het liefst hadden we iedereen die ons gesteund heeft uitgenodigd voor een lanceringsfeest. Maar we hebben besloten het nog niet te doen vanwege de corona regels. Hopelijk kunnen wij dit in de toekomst wel doen en je een blik geven in ons lab!

Sooth nu al bestellen

Voor Sooth zijn alleen ingrediënten gebruikt die 100% natuurlijk en vegan zijn. Het heeft een verzorgende en vocht inbrengende werking. Geschikt voor de meest droge huid.

★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★

Sooth Huidverzorging

v Voor normale tot zeer droge huid

v 100% Natuurlijke ingrediënten

v Parfumvrij en vegan

v Met huideigen stoffen voor het beste resultaat

v Veilig voor mensen die chemo ondergaan

v Voor overdag en ’s avonds

Shop nu