Zachte huid met Sooth natuurlijke huidverzorging

Zachte huid met Sooth natuurlijke huidverzorging

Sooth is speciaal gemaakt voor mensen die last hebben van huidproblemen en hierdoor het gevoel van een soepele en zachte huid missen. De huid weer prettig laten aanvoelen kan een lange zoektocht zijn. Sooth is er om je te helpen. Wij geloven dat natuurlijke huidverzorging hiervoor de oplossing is. Hoe je onze huidverzorging het beste kunt gebruiken om je huid te herstellen en weer zacht te maken, lees je in dit blog. 

Sooth is gemaakt voor mensen met een (extreem) droge en gevoelige huid. De crème is zo zacht dat het gebruikt kan worden door mensen waarvan de huid is aangetast door chemo of medicijngebruik. Dankzij de baobab olie en prebiotica voedt de crème je huid en maakt deze de huidbarrière van je huid sterker. Alles voor een soepelere en zachte huid.

Gebruikers van Sooth ervaren een verlichting van een trekkend gevoel en een zachter wordende huid. Dit komt omdat alle ingrediënten natuurlijk, vegan en hypoallergeen zijn.

Ingrediënten Sooth

Sooth Face & Body Crème is een 100% natuurlijke, vegan crème vol ingrediënten die helpt je huid gezond te houden of te herstellen tijdens chemotherapie behandelingen. Omdat we alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken, ben jij verzekerd van huidverzorging vol met vitamines en mineralen. Rijk aan omega vetzuren voor een gezondere huid. Sooth is dermatologisch getest en het antwoord voor iedereen die op zoek is naar een veilige, betrouwbare en milde huidverzorging.

 

Gebruik Sooth Face & Body Crème op de huid

De Sooth Face & Body crème kun je het beste op je huid aanbrengen met je vingers. Pomp een beetje crème op je hand en smeer deze op de gewenste plek. Om de crème goed in de huid te krijgen, is het belangrijk om deze met cirkelvormige bewegingen in de huid te masseren, totdat de witte waas verdwenen is.

De crème kun je meerdere malen per dag (naar behoefte) gebruiken. Als het nodig is, kun je meerdere lagen aanbrengen. Bijvoorbeeld na het douchen of als je een trekkend gevoel blijft ervaren na het aanbrengen van de eerste laag. Wees genereuzer op gebieden met een dikke huid, zoals op je ellebogen of knieën.

Eerste gebruik Sooth

Bij het eerste gebruik van een nieuw verzorgingsproduct is het altijd belangrijk dat je deze als eerst test, een zogenoemde patch test. Het uitvoeren van een patchtest is eenvoudig. De beste manier is om een kleine hoeveelheid van het product aan te brengen op je pols en de binnenkant van je elleboog. Let wel op, er mogen geen andere producten op je huid zitten, zodat het product goed getest kan worden. Wacht ongeveer 48 uur om te zien of er een reactie ontstaat. Als alles goed gaat kun je de crème vrijuit gebruiken.

3 tips voor een zachte huid

Het is belangrijk om de droge en gevoelige huid regelmatig in te smeren, om zo dat zachte en soepele gevoel terug te krijgen. Naast het dagelijks aanbrengen van de Sooth Face & Body aan het begin van je dag, kunnen deze 3 tips je verder helpen op weg naar een zachte huid.

 • Breng Sooth aan na het douchen
  Een van de beste tijden om de Sooth Face & Body crème aan te brengen, is direct na het douchen. Je huid kan door het douchen droog aanvoelen. Dit kan ervoor zorgen dat je huid extra strak aanvoelt en je eraan begint te krabben, alles behalve zacht en soepel dus. De beste manier om die ongewenste bijwerkingen op afstand te houden, is door de crème direct na het douchen aan te brengen terwijl je huid nog licht vochtig is.
 • Breng Sooth aan voor een activiteit
  Als je huid blootgesteld wordt aan de elementen (denk aan een blokje om, joggen of sporten buiten), bereid je huid dan voor door deze in te smeren. Als het weer bijzonder koud is of de lucht droog is, kan dit helpen om de droogheid te verminderen die kan optreden.
 • Breng Sooth aan voor het naar bed gaan
  Je huid verliest vocht tijdens het slapen. Het aanbrengen van Sooth vlak voor het slapengaan is essentieel om een soepele en zachte soepel te krijgen en te houden.

Huid voorbereiden op chemo met Sooth

Het is mogelijk om de huid extra te verzorgen, voordat chemotherapie gestart wordt. Advies is om hier minimaal 3 weken van te voren mee te beginnen. Je huid wordt zo als ware voorbereidt op de chemo, doordat Sooth de barrièrefunctie van je huid versterkt.

De luchtvrije fles

De Sooth Face & Body Crème zit in een luchtvrije pompfles, hiervoor is bewust gekozen. Het biedt namelijk bescherming die goed is voor de kwaliteit en werking van de crème. Er komt dankzij deze fles namelijk geen zuurstof bij de crème, waardoor de actieve ingrediënten goed blijven werken en bacterievorming onmogelijk is. De Sooth Face & Body Crème blijft dus schoon en veilig te gebruiken op de droge en kwetsbare huid.

Waarom Sooth voor een zachte huid?

 • Geschikt voor de droge en gevoelige huid.
 • Helpt om je huid te herstellen en soepel te maken.
 • 100% natuurlijk en parfumvrij.
 • Vegan, dit vermindert de kans op huidirritaties.
 • Vol ingrediënten die je huid zacht maken.
 • Dermatologisch getest.

 

Foto door Polina Tankilevitch via Pexels 

★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★

Sooth Huidverzorging

v Voor normale tot zeer droge huid

v 100% Natuurlijke ingrediënten

v Parfumvrij en vegan

v Met huideigen stoffen voor het beste resultaat

v Veilig voor mensen die chemo ondergaan

v Voor overdag en ’s avonds

Shop nu